ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ALUSET ΣΥΡΟΜΕΝΑ Τ 650

ALUSETΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ALUSET ΣΥΡΟΜΕΝΑ Τ 650

Η σειρά T 650, είναι μια ομάδα από προφίλ αλουμινίου με τα οποία μπορούν να κατασκευαστούν συρόμενα κουφώματα μεγάλων διαστάσεων με βάρος ανά φύλλο που μπορεί να φθάσει έως και τα 300 kg.

Τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς T 650 διαφέρουν σημαντικά από τα κλασικά συρόμενα, κι αυτό γιατί η στεγάνωση επιτυγχάνεται με λάστιχα αντί για βουρτσάκια που έχουν τα κοινά συρόμενα, ενώ το άνοιγμα εκτός της κλασικής χειρολαβής μπορεί να γίνει και με ηλεκτρικό μηχανισμό.

650Υπάρχουν οδηγοί για επάλληλα και χωνευτά, ενώ το φύλλο αποτελεί μια στιβαρή διατομή με πλάτος 65 mm η οποία ενώνεται με διαιρούμενες γωνίες εσωτερικά και εξωτερικά, με αποτέλεσμα να κατασκευάζονται υαλοστάσια σε μεγάλες διαστάσεις (ύψος και πλάτος) που δεν είναι δυνατόν να κατασκευαστούν με τα κοινά συρόμενα.

Όλα τα προφίλ έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά, με αποτέλεσμα να συνεργάζονται άψογα με ποιοτικά εξαρτήματα και μηχανισμούς των περισσοτέρων βιομηχανιών, ενώ βάφονται εκτός από λευκά σε όλη τη γκάμα χρωμάτων RAL, καθώς και εξαιρετικής ποιότητας χρώματα ξύλου.

Τα προφίλ της σειράς T 650 παράγονται, βάφονται και συσκευάζονται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της aluset στα Μέγαρα Αττικής με τον πλέον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό.

Παράλληλα η aluset εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο DIN EN ISO 9001 : 2000, καθώς και βαφή των προϊόντων σύμφωνα με το πρότυπο QUALICOAT, καθώς και την πρόσθετη κατεργασία SEASIDE CLASS.