ΕΤΑΙΡΙΑ

LOGOsΗ εταιρεία ιδρύθηκε απο τον Κωνσταντίνο Κουμαντακη το 1973.

Την εταιρεία την παρέλαβε ο Μανώλης Κουμαντακης που την ανέπτυξε και την ανέδειξε σαν TECNOGLAS, μια εταιρεία που εδραιώθηκε και έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα και διεθνώς.

Η εταιρεία περνάει στην τρίτη γενειά στα χέρια της Βασιλικής Κουμαντακη με την επίβλεψη τεχνικά του Μανωλη 3 γενιές ύαλοπινακες 1 γενιά αλουμινια επεκτείνει τις δραστηριότητες της στα ενεργειακα Τζακια .

Πλέον η εταιρία, Βασιλική Κουμαντάκη, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον πελάτη καλύπτωντας του τις ανάγκες για ενεργειακα τζαμια,ενεργειακα αλουμινια και ενεργειακα τζακια.

Με καινούριες ιδέες και δημιουργικό πνεύμα αναλαμβάνει να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο
δυο γενεών να το εμπλουτίσει και να προσθέσει την δική της έμπνευσή για νέες δημιουργίες με νέες συνεργασίες και επέκταση των ήδη πετυχημένων δραστηριοτήτων της εταιρίας σε νέους τομείς διατηρώντας πάντα την ποιότητα και τα πρότυπα της επιτυχημένης πορείας της οικογενειακής αυτής επιχείρησης.

Mε κύριο γνώμονα την εμπειρία μας αλλά και την τεχνική μας κατάρτιση, παραδίδουμε ολοκληρωμένες λύσεις και εργασίες οι οποίες τραβούν την προσοχή, έχοντας την απαραίτητη εργονομία και λειτουργικότητα.

Από την Αλεξανδρούπολη εώς την Κρήτη και από την Ρόδο εώς την Κύπρο, προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας σε όλη την ελληνική επικράτεια, και όχι μόνο.

Με έδρα την Δάφνη, όπου και στεγαζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια, αναλαμβάνουμε έργα σε οποιαδήποτε περιοχή ή τοποθεσία και τα φέρνουμε εις πέρας, με παραδώσεις και τοποθετήσεις με δικά μας φορτηγά, μέσα στα επιθυμητά χρονικά πλαίσια.

Εκτός από το κύριο προϊόν μας το οποίο είναι τα διπλά κρύσταλλα με πιστοποιητικό C.E., η εταιρία μας πλέον με την πολυετή εμπειρία που διαθέτει στο χώρο του αλουμινίου  παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και προϊόντα αλουμινοκατασκευών, έχοντας και ιδιοκτητη γραμμή κοπής αλουμινίου.

Με σύμμαχο την εμπειρία που μας ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια, την τεχνική κατάρτηση που μας διακατέχει αλλά και τις δυνατότητες που μας δίνει η PILKINGTON, η επί 32 χρόνια συνεργάτης και προμηθευτής μας, προσφέρουμε αποτελέσματα τα οποία αφήνουν ικανοποιημένους ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας, καθώς μπαίνουν σε εφαρμογή οι βέλτιστες δυνατές λύσεις και ιδέες, συνεργαζόμενοι με μεγάλους κατασκευαστικούς οργανισμούς και με τους καλύτερους στον τομέα τους προμηθευτές (PILKINGTON, GLAVERBEL, GUARDIAN, SCHUCO, EUROPA, ETEM και άλλες).

Σε στενή συνεργασία με την ALUSET και έχοντας λάβει πιστοποίηση ποιότητας (στοιχείο απαραίτητο για τις μελλοντικές κατοικίες), προσφέρουμε ολοκληρομένες λύσεις, από την μέτρηση εώς και την τοποθέτηση.

Με προσωπικό άρτια εκπαιδευμένο και με την τεχνολογία και την εμπειρία να συνδράμουν, το γυαλί και το αλουμίνιο ανεβαίνει επίπεδο σε σχέση με τα συνηθισμένα, κάνοντας αισθητή την διαφορά μας από τους υπόλοιπους.

Ενεργειακά γυαλιά, εμπλουτίσεις με Argon και Ήλιο, S.F. και V.Value που αγγίζει και το 1.1 ,είναι λίγες από τις δυνατότητες μας.

Με κύριο συστατικό των σχέσεων μας την κατανόηση, τον επαγγελματισμό, την ομαδικότητα και το πάθος για δουλειά, κοιτάμε τον πελάτη στα μάτια και παρουσιάζουμε την κατάσταση ως είναι, χωρίς περιττές κινήσεις και με τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τα προβλήματα που ίσως προκύψουν.

Συν τοις άλλοις, η υποστήριξη μετά την τοποθέτηση και την εγκατάσταση (after sales service) θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένη, καθώς η ευθύνη μας απέναντι στον πελάτη μας προστάζει να πράξουμε ανάλογα.