Κουφώματα αλουμινίου

Τα κουφώματα αλουμινίου αποτελούνται από ένα συνδυασμό προφίλ αλουμινίου που σε συνεργασία με τα εξαρτήματα αλουμινίου αλλά και τα ενεργειακά τζάμια δημιουργούν τα σημερινά παράθυρα αλουμινίου.

Τα συστήματα αλουμινίου θερμοδιακοπής χρησιμοποιούνται στο πρόγραμμα εξοικονόμηση κατ οίκον που βοηθάει τον κάθε ενδιαφερόμενο να ενταχθεί στα έξυπνα προγράμματα επιδότησης κουφωμάτων με σκοπό την αντικατάσταση κουφωμάτων με καινούρια.

Κατασκευάζουμε αλουμίνια aluset,aluminco,primasystem που τοποθετούνται αυθημερόν χωρίς μερεμέτια να απασχολούν τον ιδιοκτήτη.

Στα κουφώματα παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας και πιστοποιητικά CE.Κουφώματα αλουμινίου στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς σε όλους τους τύπους κατασκευών με πολλά χρώματα.

Η εταιρεία TECNO GLAS ΚΟΥΜΑΝΤΑΚΗΣ δραστηριοποιείται από το 1976 στον κλάδο των αρχιτεκτονικών κατασκευών από αλουμίνιο [ κουφώματα αλουμινίου ] προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένες λύσεις στις καθημερινές ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών καταναλωτών.

Συνεργαζόμαστε με :
ALUSETΤην aluset, μία σύγχρονη Ελληνική Βιομηχανία Αλουμινίου.

Η πολύχρονη παρουσία της aluset, ξεκίνησε στις αρχές τις 10ετίας του ’80 και δημιούργησε ολοκληρωμένα συστήματα προφίλ αλουμινίου για όλες τις αρχιτεκτονικές λύσεις. Τα συστήματα της εμπλουτίζονται συνεχώς και αναβαθμίζονται καλύπτοντας τις απαιτήσεις του κατασκευαστικού τομέα.

alumincoΤην ALUMINCO που σηματοδότησε μια νέα εποχή στην βιομηχανία παραγωγής αλουμινίου, από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής της.

Για τα ανοιγόμενα κουφώματα χρησιμοποιούμε τις σειρές Aluminco 410 economy,Aluminco 420 energy,Aluminco 510,Aluminco 520 thermo και για όλες τις συρόμενες κατασκευές αλουμινίου χρησιμοποιούμε τις σειρές Aluminco 205,Aluminco 220 thermo.

europaTην εταιρεία EUROPA, που κατατάσσεται  στις μεγαλύτερες βιομηχανίες μεταποίησης αλουμινίου στην Ελλάδα.Μετά από μακροχρόνια έρευνα, εισαγωγή και άσκηση πρωτοποριακών εφαρμογών και συνεχούς πορείας διέλασε ανοιγόμενα προφίλ για την EUROPA 5000,EUROPA 5500 THERMO συρόμενα για τις EUROPA 2000,EUROPA 6000 HYBRID και ανασυρόμενα EUROPA 3500 HYBRID.

To σύστημα Prima σχεδιάστηκε και κυκλοφόρησε στην αγορά από την profil europa, με σκοπό να προσφέρει στους κατασκευαστές μία οικονομικότερη ανταγωνιστική έκδοση συρόμενου και ανοιγόμενου προφίλ, που διατηρεί όμως τις ποιοτικές του επιδόσεις.Aνοιγόμενα κουφώματα με Prima 850,Prima 8500 thermo και συρόμενα κουφώματα με Prima 800,Prima 8000 thermo.